HTML

feketelamour

Friss topikok

  • perezvon: nem tudlak követni! Mi köze ennek a Géherhez? Ja a géher mindig így ír, hogy igen is, meg nem is. ... (2009.12.31. 16:49) túl gyáva
  • CsillagCsillag: Eszem ágában sincs eszet osztani, megvan az nektek a magatokhoz való... Csak tudjátok, mivel keves... (2009.11.28. 14:13) Vers azoknak, aikiknek jelentek valamit, avagy csende üvöltés
  • Fekete Lamour: vágom, de néha van kedvem üvölteni, de annyi önuralmam van, h azt ne hangosan tegyem... vagy egyed... (2009.11.07. 16:59) Csendes üvöltés.
  • Fekete Lamour: így már érthető, csak én nem szoktam angolul gondolkodni, sőt csak magyarul, ami főleg a nyelvtudá... (2009.10.28. 19:22) Óvovilág
  • Fekete Lamour: általában az itten leírt gondolatokat kidolgozom, beépítem valami másba, bár itt sem szeretném öss... (2009.10.26. 20:36) 2.3.

Linkblog

Archívum

betűtészta

2009.04.17. 21:12 Fekete Lamour

alkotói fénykoromat élem, ami a blognak nem jó; kevesebb az időm. ez meglátszik abban is, hogy a mondat elejére nem teszek nagy betűt, és nem mellesleg ettől roppant alternatívnak érzem magam. vannak ismerősök, akik nem használnak nagybetűt, de nekik jól áll, nekik nincs benne semmi hátsószándék. najó, tökmindegy.

Szóval alkotói fénykor. Dalszövegek sokasága pattan ki a fejemből, újabbnál újjabb, jobbnál jobb terveket szülök a Duna-parton láblógatás közben. De ez nem a blog témája, csak annyiban, hogy a blog mostantól ritkán szól, de akkor nagyot. Megegyeztünk?

Közben meg ajánlgatok. Holnap Juve-Inter. A zp kinyitott.

Ez is érdekes, a zp. Pardon - zöldpardon. Úgy megosztja a társadalmat, mintha már egy egész politikai pártról lenne szó. Pro érvek: olcsó koncert, szabadtéri, jobbnál jobb zenekarok lépnek fel, sokszor. Kontra: nem a legigényesebb öltönyös arcok járnak oda, nem mindig a zenei élvezetekért... Mindemellett a pro tábort erősítem én, jómagam, mert hiszem, hogy másoktólfüggetlenül is lehet jóléreznimagad. Főleg koncerten. Főleg jó koncerten.

Aztán meg nézzetek filmeket. Eheti ajánlat az Összeolmás, legalábbis a részemről. Megéri (ide most kéne egy kacsintós szmájli, csak nem tudom hogy kell)

http://www.borsonline.hu/news.php?op=small&nid=13317 Itt rengeteg bulvárt olvashatsz villogó hirdetések között, ami még rosszabb mint az újság, mert az nem villog, de:

Leonard Cohen BUDAPEST-re jön augusztus 31-én!!! (Bajban voltam, h melyik legyen nagybetűvel, igazából mindent kellett volna)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://feketelamour.blog.hu/api/trackback/id/tr301071658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása