HTML

feketelamour

Friss topikok

  • perezvon: nem tudlak követni! Mi köze ennek a Géherhez? Ja a géher mindig így ír, hogy igen is, meg nem is. ... (2009.12.31. 16:49) túl gyáva
  • CsillagCsillag: Eszem ágában sincs eszet osztani, megvan az nektek a magatokhoz való... Csak tudjátok, mivel keves... (2009.11.28. 14:13) Vers azoknak, aikiknek jelentek valamit, avagy csende üvöltés
  • Fekete Lamour: vágom, de néha van kedvem üvölteni, de annyi önuralmam van, h azt ne hangosan tegyem... vagy egyed... (2009.11.07. 16:59) Csendes üvöltés.
  • Fekete Lamour: így már érthető, csak én nem szoktam angolul gondolkodni, sőt csak magyarul, ami főleg a nyelvtudá... (2009.10.28. 19:22) Óvovilág
  • Fekete Lamour: általában az itten leírt gondolatokat kidolgozom, beépítem valami másba, bár itt sem szeretném öss... (2009.10.26. 20:36) 2.3.

Linkblog

Archívum

Rákosi a kurva anyádat!

2009.03.16. 19:02 Fekete Lamour

Rájöttem, hogy egy életen át képes lennék keresgélni. Az én társaságomat. A barátaimat. A jövőmet. A szerelmemet. Rájöttem, hogy eddig, egy életen át kerestem. Keresek. Érdekes.

Aztán inkább leültem TV-zni, most Gothár Péter filmjét néztem, a Megáll az idő -t. '56-os sztorinak mondják holott nem az, ötven-hatvanas inkáb... És nagyon jól sikerült darab. Elhíresült jelenetek, remek történet, jó szereplők, jó film. Kedvcsinálónak: telitalálat az a rész, amikor egy buliba érkezik emberünk, belép, és csupa szétesett, "teljesen kész" haverokat lát. 16 év körüli fiúk, mint berúgva, beszívva. A CocaCola-tól. "Kóstold meg, mer' jobb ez mint az alkohol! Kábítószer! AZ apukám hozott, egy egész üveggel..."

Aztán meg láttam az új Puskás filmet. Korrekt. Nem aza hűdejó, de korrekt. Én leginkább az anaekdótákat hiányoltam, a 'leghíresebb magyarról'. Például, amikor egy nagy meccs előtt közölték a focista srácokkal, hogy jól viseljék magukat, mégis itt a párt jeles képviselői, satöbbi. Az ellenfélben meg játszott egy Rákosi nevű. Ekkor párttagok előtt Öcsi, Puskás, elüvölti magát, h "Rákosi a kurva anyádat!", amit remek érzékkel, bociszemekkel kimagyaráz, majd hint pár gólt....

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://feketelamour.blog.hu/api/trackback/id/tr921005997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szutshedi · http://gizgazok.blogspot.com/ 2009.03.22. 20:52:53

Örülök, hogy van még olyan ember, aki megnézi ezt a filmet. Nekem kettes számú kedvencem a Berlin felett az ég után, és hozzátartozik a generációs érzésvilágunk kialakulásához. /33 éves vagyok, ha ez számít/ Legjobban a szülők korosztályának jelenetei tetszenek, meg a "fej-a-pulcsi-alatt" rész, valamint az egész korrajz.
süti beállítások módosítása