HTML

feketelamour

Friss topikok

  • perezvon: nem tudlak követni! Mi köze ennek a Géherhez? Ja a géher mindig így ír, hogy igen is, meg nem is. ... (2009.12.31. 16:49) túl gyáva
  • CsillagCsillag: Eszem ágában sincs eszet osztani, megvan az nektek a magatokhoz való... Csak tudjátok, mivel keves... (2009.11.28. 14:13) Vers azoknak, aikiknek jelentek valamit, avagy csende üvöltés
  • Fekete Lamour: vágom, de néha van kedvem üvölteni, de annyi önuralmam van, h azt ne hangosan tegyem... vagy egyed... (2009.11.07. 16:59) Csendes üvöltés.
  • Fekete Lamour: így már érthető, csak én nem szoktam angolul gondolkodni, sőt csak magyarul, ami főleg a nyelvtudá... (2009.10.28. 19:22) Óvovilág
  • Fekete Lamour: általában az itten leírt gondolatokat kidolgozom, beépítem valami másba, bár itt sem szeretném öss... (2009.10.26. 20:36) 2.3.

Linkblog

Archívum

Fishing

2009.06.22. 14:14 Fekete Lamour

A Fishing On Orfű valami borzalamsan jó, első napokban meleg, tóugrásos, átúszásos aztán saras, de zseniális koncertes időtöltésnek bizonyult. Quimby. Kispál. Kiscsillag. PASO. PUF. Budapestbár. Kutyavacsorája (valami elképesztő mit művelt a Liviusz). Ire Maffia. Kőhalmi. Belicai.

Aki volt már fesztiválon tudja az ottani hangulatot, amitől az több mint egy koncert. Aki nem volt az meg menjen el.

Írhatnék rengeteg mindent még róla, de ezt nem teszem, bár eddig ez a bejegyzés feltűnően üres.

Inkább leírom azt, hogy azon gondolkodtam, h akár csak a Tibi-Liviusz párosnál kéne mellém is egy másik valaki. Igen ám, de nem tudtam eldönteni, h egy Tibiféle pár vagy egy Liviusz hiányzik belőlem, mert valami hiányzik. Ez aggaszt jelenleg, meg hogy elkésem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://feketelamour.blog.hu/api/trackback/id/tr731200993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása