HTML

feketelamour

Friss topikok

  • perezvon: nem tudlak követni! Mi köze ennek a Géherhez? Ja a géher mindig így ír, hogy igen is, meg nem is. ... (2009.12.31. 16:49) túl gyáva
  • CsillagCsillag: Eszem ágában sincs eszet osztani, megvan az nektek a magatokhoz való... Csak tudjátok, mivel keves... (2009.11.28. 14:13) Vers azoknak, aikiknek jelentek valamit, avagy csende üvöltés
  • Fekete Lamour: vágom, de néha van kedvem üvölteni, de annyi önuralmam van, h azt ne hangosan tegyem... vagy egyed... (2009.11.07. 16:59) Csendes üvöltés.
  • Fekete Lamour: így már érthető, csak én nem szoktam angolul gondolkodni, sőt csak magyarul, ami főleg a nyelvtudá... (2009.10.28. 19:22) Óvovilág
  • Fekete Lamour: általában az itten leírt gondolatokat kidolgozom, beépítem valami másba, bár itt sem szeretném öss... (2009.10.26. 20:36) 2.3.

Linkblog

Archívum

Viel zu tun.

2009.09.07. 19:19 Fekete Lamour

Viel zu tun, ahogy a német mondja, azaz sok a dolog mostanában. Ide-oda rohangálni, ezért meg azért, megcsinálni ezt-azt, ezeknek-azoknak, ennyit-annyit... Sok ez, kimerítő, fárasztó.

Ám a múltkor mégis sikerült egy pillanatra időn kívül kerülnöm. Ülni egyedül, mégsem magányosan. Az időnek háttal, az embereknek szemben. Nézni őket, és megálapítani - ahogy az az előző bejegyzésben díszeleg - hogy az emberek túl gyávák ahhoz, hogy igazán akarjanak valamit, rájönni arra, hogy csak a korrekt ember tud boldog lenni.... Meg valamire, ami fontosabb. Hogy innen (-onnan) nézni őket sokkal könnyebb. De kevésbé élvezetes. Sokkal boldogabb lehet az, akin röhögnek, mint aki röhög, feltéve ha az, akin röhögnek, őszintén csinálja azt, ami miatt kiröhögik. Vagy valami ilyesmi... ilyenkor már visszakerültem az idő körforgásába. Mindenesetre nem azt kell nézni, hogy hogy megy az élet, hanem részt venni benne.

Valahogy egyfolytában ez kavarog a fejemben, még az időn kívül is: "A világhoz nem alkalmazkodni kell, hanem csinálni, nem újrarendezgetni azt, ami már megvan benne, hanem hozzáadni mindig.”

Szóval viel zu tun. Hál' Istennek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://feketelamour.blog.hu/api/trackback/id/tr21366496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása