HTML

feketelamour

Friss topikok

  • perezvon: nem tudlak követni! Mi köze ennek a Géherhez? Ja a géher mindig így ír, hogy igen is, meg nem is. ... (2009.12.31. 16:49) túl gyáva
  • CsillagCsillag: Eszem ágában sincs eszet osztani, megvan az nektek a magatokhoz való... Csak tudjátok, mivel keves... (2009.11.28. 14:13) Vers azoknak, aikiknek jelentek valamit, avagy csende üvöltés
  • Fekete Lamour: vágom, de néha van kedvem üvölteni, de annyi önuralmam van, h azt ne hangosan tegyem... vagy egyed... (2009.11.07. 16:59) Csendes üvöltés.
  • Fekete Lamour: így már érthető, csak én nem szoktam angolul gondolkodni, sőt csak magyarul, ami főleg a nyelvtudá... (2009.10.28. 19:22) Óvovilág
  • Fekete Lamour: általában az itten leírt gondolatokat kidolgozom, beépítem valami másba, bár itt sem szeretném öss... (2009.10.26. 20:36) 2.3.

Linkblog

Archívum

Sokk-matt

2009.04.06. 18:47 Fekete Lamour

Komoly sokk ért engem a hétvégén. Szoktam kamu sztorikat írni a blogra, hogy az általam fontosnak ítélt tanulság jobban hangsúlyossá váljon, de ez most nem az. Talán mert nincs is komoly konklúzió.

Szóval pénteken, késő délután edzésre igyekeztem, biciklivel. Késében voltam, ezért gyorsan tekertem a GIANT márkájú paripámat, majd egy kereszteződéhez értem. Éppen a Légy szíves c. Kiscsillag remeket dúdoltam, egészen pontosan azt, hogy: Jó lenne, ha nem füstölne simán csak úgy el/ Jó lenne, ha nem füstölne simán csak úgy/ Jó lenne, ha nem füstölne simán csak úgy el az én tyúkszaros kis életem... és ekkor észrevettem a Skodát, ami éppen lassított, várt a helyére a kocsisorban, ami párhuzamosan vánszorgott mellettem. Fékeztem, de hiába. Kristálytisztán előttem van a kép, amikro rájöttem, hogy el fog ütni. Huhh... Még mindig libabőrös a hátam... (ahh ha csak a hátam lenne az, sebaj, kell a közhely) Aztán meg ott feküdtem az aszfalton. Éreztem hogy ömlik a vér, repülnek a kerekek... Szerencsére rosszul éreztem. Szerencsére a kocsival csak a biciklim találkozott, ami egyszerre 4 irányba akart elindulni a baleset után, a kerekébe egy nyolcvannyolcas díszelgett (és díszeleg még most is, de már a dokinál van). Én az aszfalttal találkoztam, de egy enyhe agyrázkódással meg pár horzsolással megúsztam.
 

Aztán elindultam hazafelé. Felhorzsolt arccal egy roncs-bicikli-t tolva - ami minden egyes forduláskor megakadt - dülöngéltem az utcánban, hazafelé. Miután túl tettem magam azon, hogy meghalhattam volna (de tényleg! az ember először fel sem fogja; ezért tehettem túl magam rajta... csak ironikusan röhögtem magamon, ami még engem is meglepett, de hát...) azt gondoltam valahogy így mehetett a tékozló fiú hazafelé. Ezeken kívül még kismillió gondolat kavargott a fejemben, mit mondok az edzőnek, mi van ha eltört valamim (ami nem volt reális aggodalom, de hát..),mi lesz a  biciklivel, mit mondok a családnak...

A család tudatosította velem, hogy egy megbízhatatlan lúzer vagyok. Gyűlölöm, ha tudom, hogy én vagyoka  hibás, de ezt még elmondja mindenki nekem. Többször, kihangsúlyozva.

A sokk után már tudtam rajta röhögni, viccelni, de egy ideig megrázott nagyon. Úgy szombat estig.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://feketelamour.blog.hu/api/trackback/id/tr311050148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szutshedi · http://gizgazok.blogspot.com/ 2009.04.15. 17:13:28

Ne légy elégedetlen, sokkal rosszabb is lehetett volna, lehet,hogy még most is vasak meg csövek lógnának belőled.

Fekete Lamour 2009.04.15. 18:43:46

jó, persze, csak egy kis fricska nem árt annak a bizonyos Valakinek nehogy elkényelmesedjék...
süti beállítások módosítása